lauantai 28. joulukuuta 2013

UUSI ALKU ATC-HAASTEELLE

Hei,

lupaavan alun jälkeen haaste jäi vähän pidemmälle tauolle kesällä. Tuolloin sain tietää, että isäni on vakavasti sairas. Ajan täytti isäni kotihoito. Sairaus eteni nopeasti ja lokakuussa menetin isäni. Nyt on kuitenkin aika mennä eteenpäin ja näin ollen haaste alkaa taas rullata.

Hieman muutoksia on tapahtunut; blogin ja haasteen nimi on tästä eteenpäin Pitsiä ja Puuteria. Edelleen mennään vintagen hengessä, mutta sääntö ei ole ehdoton. Haasteissa toivon käytettävän vintagea ja vanhaa tyyliä, mutta muutkin tyylit ovat sallittuja :) Niin ihania kortteja kun digitekniikalla syntyykin tässä haastessa korttien on oltava kortteja ja vaihdettavissa.

Haaste ilmestyy kahden viikon välein, jos intoa riittää, niin joskus useamminkin, mutta siitä ilmoitan haasteen yhteydessä sitten erikseen.

Haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan pieni palkinto, joka on omista varastoistani :)

Tämän uudistuneen haasteen ensimmäinen aihe on vapaa. Anna mielikuvituksesi lentää ja tee ATC-kortti mistä aiheesta haluat. Aikaa on 11.1.2014 saakka. 

p.s. muistathan, että kortin tulee olla uusi ja aiemmin julkaisematon. Linkki on hyvä myös laittaa suoraan siihen blogisi sivuun, jossa työ on, näin ei tarvitse selata koko blogiasi, mistä kortti löytyy :)

Oma työni haasteeseen tässä:

"Suojelusenkeli"
2 kommenttia:

  1. Osallistun haasteeseen digitalisilla ATC-korteillani.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kun osallistuit ja kävin kurkkimassa kortit, olivat tosi kauniita. Tässä haasteessa käyvät kuitenkin vain "pahviset" atc:t eli vaihdettavissa olevat :)

    VastaaPoista